Tahniah

Time ni, aku nak ucapkan tahniah untuk Buk Mona yang dah naik pangkat (alamak, tersalah lah pulak, maksud nye naik jawatan). Karang, dia x keje lagi kat MOA tapi, berpindah n naik jawatan kat MOSTI tahniah ya Buk… kalo jumpa ngan Syekh Muzafar, salam ek… :D harap-harap leh jumpe nga die. Pas tu, ka Mona ambik lah gamba die kalo x pun minta jer lah sign die..:D. Kalo x Li nak merajuk :D Bile nak belanje kita orang…??? Nanti, Eli xnak ikut ler… Li nak Buk Mona belanja buku je… :D (gurau je, kot ye pun Li x tolak :)) ). Cam ne kat opis baru? Ok ke x? Insya Allah, ok je kot :D. Cam ne ngan kawan-kawan baru Buk Mona? Dah papai ke belum kat kawan-kawan pejabat lame? Menangis ek…??? :D Tahniah untuk Buk Mona, Li jadi belajar banyak hal. Keberhasilan dan kejayaan memang harus selalu di cari dengan matlamat yang pasti dan jelas dia, tak akan datang begitu saja. Bilakah agaknya Li boleh merubah pola fikir untuk lebih berkembang dan maju menjadi manusia yang cemerlang, gemilang dan terbilang…??? (macam Pak Lah ceramh je… hehehe…) Mohon doanya dari Buk Mona. Tahniah ya Buk… Semoga Allah lebih memudahkan Rizki Bu Mona juga kesejahteraan dunia dan akhirat untuk keluarga Buk Mona. Amin…

1 komentar:

  1. Wahhh siap ada special entry untuk kak mona hehe. Tq very much :). Doakan semuanya dipermudahkanNya ya.Alhamdulillah...rejeki :). Kak Mona pun doakan Eli berjaya dalam apa saja yg eli ceburi. InsyaAllah setiap usaha itu pasti ada ganjarannya. Yang penting jgn jemu berusaha. Remember If there's a will there's a way :).

    BalasHapus

Personal blog, kadang anti sama spammer yang hanya menyebar link. Lebih mengutamakan pertemanan antarpersonal. Komentar kembali dimoderasi masih banyak obat-obatan yang nyepam :D :P