Datuk Nakahie "Bertunang"

hantaran, oh hantaran...
Sedikit mengecoh pembaca, ku buat judul yang AGG (Agak Gimana... Githu...???) ngaco.com. Kalau nak ikutkan, sepertinya, aku bakalan kena saman nih sama Hanani dan Putrimona buat posting nie. But, whatever lah aku nak tulis jugak. Sesiapa pun nak koment, aku terima dengan ikhlas. Buk Mona bilang, "Jangan ikutkan hati, nanti bisa mati." baiklah buk Mona. Aku na tambahkan sikit, "Berhati-hatilah tapi, jangan ikutkan kata hati." betul tak ye...??? (Jiah, cakap Melayu pulak)
Sekedar mengimbas peristiwa kemarin. Abah (my employer) mengadakan tunang anak perempuannya yang nomor 5. Ina namanya, comel mukanya meskipun tembab pipinya tapi, ia masih cantik seperti anak patung rupanya. (walah, bakalan di manyunin nih ama Ina). tak banyak berkata, hanya mau berbagi cerita melalui ra.kaman warna
Dua buah keluarga
Ina ciut miut tapi, ndak kayak semut khan...??? :)
Tumpang gembire...
Penat nak upload, lambat sangat dah dulu ar.. nak keje balik :)

6 komentar:

  1. Alhamdulillah, ikut seneng , btw kapan neh ke pelaminannya? moga Allah memudahkan jalannya. Amin.

    BalasHapus
  2. horeee,,, keduaxxx

    sebetulnya nak cakap melayu juge,, tapi ta bise hehehe,,
    btw,, tolong bilang ke akak Ina,, nenasnya boleh diminte tak,, buat rujakan :)

    BalasHapus
  3. Selamat,... semoga mereka berdua dianugerahkan kesejatian cinta.

    BalasHapus
  4. waduh,,selamat yah,,
    anazkia kapan mo tunangan ?
    nunggu capa ni ?
    hehehehe :)

    BalasHapus
  5. selamat yaa tuk mbak Ina :)

    Salam kenal Mbak Anazkia

    BalasHapus

Personal blog, kadang anti sama spammer yang hanya menyebar link. Lebih mengutamakan pertemanan antarpersonal. Komentar kembali dimoderasi masih banyak obat-obatan yang nyepam :D :P